Menu
0
Wereldwijde levering
Veilig betalen via Ideal, creditcard of Klarna
Boven €99 gratis verzending
Service: +31 (0)20 747 0000

Over ons

De synergie tussen Dennis Borrel en de samenwerkerkende kunstenaars is 1 + 1 + 1 = 9…… Zij werken met passie en 200% bezieling aan hun artistieke creaties …… Door dichtbij hun gevoel te leven …. door out of the box te denken ….worden innovatieve exclusieve T-shirts in een oplage van 120 of 340 per artwork gecreëerd…

 

WHO THE F#CK

 

Ze zijn kunstenaars en … leven het leven intens en op een eigen manier met gevoel voor sfeer en Eye Candy voor unieke producten en fashion….  dat zie je terug in alles wat zij bedenken …….met een knipoog naar het serieuze leven, maar ook …rebels …met humor …en soms naughty in hun fashion artwork ….als Underdog in de fashion industry…..maar met een eigen stijl en DNA.

 

Eigen pagen bewandelen

 

Door eigen paden te bewandelen en de markt te bestormen me ludieke en soms hoog aan de wind guerrilla marketing stunts, brengen zij fashion onder de aandacht. Want door dichtbij je hart te leven en te luisteren naar wat je gevoel je aangeeft... ben je zelf altijd op je mooist.. puurst en op je echtst .. en dat straal je uit... en dat zie je terug in onze fashion producten. 

Dat is onze bloedgroep.. en de fundering van Fnck Fashion .. dat zie je... dat voel je en dat maakt ons eigenzinnig en bevlogen in traditioneel fashion lang. 

Wat Fnck Fashion uniek maakt, is de samenwerking tussen art designers en hedendaagse exclusieve technieken van samenwerkende ateliers... die ook oog voor kleine details hebben.. waardoor innovatie en conceptontwikkeling een volledige eigen fashion label uit is ontstaan.

Wij streven naar eigengereidheid en willen puur zijn... in een markt die gedomineerd wordt door grote internationale merken die zich op de massa richten.

Wij zijn het vreemde underdog eendje, dat zorgvuldig met een eigen verhaal en geluid een grote baksteen midden in de gevestigde fashion vijver gooit! Door punt te zijn en dicht bij ons gevoel en hart te leven en met artistieke vrijheid. 

 

Respectvolle kleding

 

De mensen die onze kleding maken verdienen behalve een eerlijk salaris een veilige werkomgeving…. Zo werken zij in veilige fashion ateliers in lijn met de lokale Arbo autoriteiten en Europese wetgeving. We produceren in Turkije en Portugal omdat deze landen op tal van punten die wij als fashion producent belangrijk vinden beter scoren en die we beter kunnen monitoren dan in landen als Bangladesh of India.

De Fashion Packs waar wij onze fashion producten in verzenden zijn 100% recyclebaar. Verder is er gekozen voor houtwol als opvulmateriaal voor onze verzenddozen omdat dit het meest duurzaam is.

 

Eerlijke fashion N(E)XT Generation

 

De grondstoffen van Fnck Fashion worden geproduceerd door mensen die onder veilige omstandigheden werken en een eerlijk dagloon betaald krijgen. Bij het vervaardigen van onze artistieke en exclusieve handgemaakte fashion hechten wij er waarde aan dat alle medewerkers genoeg verdienen om schoon water en eten te hebben, medicijnen kunnen kopen en onderwijs te kunnen genieten…

De grondstoffen die bij de toeleveranciers zijn ingekocht, komen van katoenboeren die hun medewerkers op plantages laten werken waar ze vrij van ziektes door pesticiden en zonder uitgebuit te worden hun arbeid verrichten.

 

Blijf op de hoogte

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Taal & Valuta