• U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
 • De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
 • Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.
 • Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.
 

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor onze rekening wanneer u de volgende stappen volgt:

 1. Log in op je account en ga naar “Retourneren”.
 2. Download daar je retourformulier en vul de gegevens in. Daarnaast vragen wij u om de reden van uw retour op te geven (dit is niet verplicht).
 3. Verpak de item(s), plak het retouretiket op de doos en breng de doos naar een PostNL afhaalpunt.

U kunt ook op eigen initiatief of via een andere vervoerder het product terugsturen. In dat geval komen de kosten van retour voor uw eigen rekening.

Ons retouradres:
Fnck Fashion
Antwoordnummer 98169
1000 VA AMSTERDAM

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

Ruilen

Om uw aankoop van www.fnckfashion.com (gratis) te ruilen doet u het volgende:

 1. Log in op uw account en ga naar “Retourneren”
 2. Download daar uw retourformulier en vul de gegevens in en vertel ons wat de reden is van uw omruiling en kies de maat/maten of de gekozen kleur per artikel .
 3. U kunt een artikel uitsluitend omruilen voor een andere maat of voor een andere kleur
 4. Verpak de item(s) en breng de doos naar een PostNL afhaalpunt .
 5. Zodra je retourzending binnen is in ons Warehouse wordt het gekozen product(en) naar u opgestuurd. U ontvangt een verzendbevestiging met een trackingcode zodra het ons magazijn verlaat. We gebruiken onze standaard bezorgservice om u het nieuwe artikel toe te sturen.
 6. Bovenstaande ruilprocedure geldt alleen wanneer u een artikel wilt ruilen voor een product met dezelfde prijs. Indien u een artikel wilt ruilen voor een artikel dat hoger of lager geprijsd is, dan vragen wij u om gebruik te maken van uw herroepingsrecht. Vervolgens kunt u dan van het teruggestorte bedrag een nieuw artikel bestellen.

Voor zowel omruiling als gratis retourneren van artikelen geldt dat, wanneer u de PostNL bezorger aan de deur verwacht, dat u de doos ook aan hem kunt overhandigen in plaats van het pakket naar een ophaalpunt te brengen. Zorg ervoor dat u het retourformulier hebt ingevuld en plak het retouretiket op de doos. Indien u geen retourformulier meer hebt kunt u deze downloaden op onze site. Vergeet daarnaast niet om, voor een snelle afhandeling, uw retour of omruiling online te registreren.

Let op: Als u iets in een fysieke winkel hebt gekocht, dan zal u de winkel persoonlijk moeten bezoeken.”

 

Terugbetalingstermijn

 

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

 

Verzendkosten en retourzending

Retourneren is gratis via PostNL als u gebruik maakt van ons antwoordnummer. Uiteraard kunt u de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor u.

 

Klachten

U krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie.Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel. Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag.(www.sgc.nl) Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie die het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/)